Jom Kita Jadi Geng

Friday, May 22, 2009

ULANGTAHUN MAMI DAN AISH!

Sehingga hari ini saya belum sempat meraikan hari ulangtahun Aish dan Nida dengan sempurna. Hari itu, 16hb Mei saya hanya sempat membawa mereka ke sebuah restoran tanpa sebiji kek dan lilin untuk ditiup. Joseph pun ikut serta bersama kami makan tengahari.
Tahun ini genaplah 9 tahun usia Aish Mirza. Dah besar dah. Dah ada privacy dah. Cakap dengan kita pun guna psikologi. takut saya dan nida dibuatnya. Bila pikir Aish dah cecah 9 tahun, rupanya saya dan Nida sudah 10 tahun hidup bersama. kami kongsi kebahagiaan ini bersama dua cahaya mata yang tidak pernah memenatkan kegembiraan kami, Aish dan Rhea.
Memang saya merancang untukmeraikan hari ulangtahun mereka, khususnya Aish yang tak sabar ingin mengundang rakan-rakan bolanya. Kadangkala masa begitu kejam pada kehidupan!TO MY BELOVED WIFE....HAPPY MOTHER'S DAY MAMI

17 comments:

Anonymous said...

Tahniah!!..nampak Nida mcm kurus sikit..
orang jauh..

Che Kem said...

kurus? kat leher je kut...

Anonymous said...

che kem... igt sye lg x?
ari 2 sye lupe nk tnye...
student aswara bleh involve dlm production luar?
mcm show teater or etc...

Che Kem said...

student boleh involve asalkan tidak menjejaskan kuliah dan komitmen kepada aktiviti kampus

Che Kem said...

A lovely lunch with a lovely family! Thank you very much!

D'Rimba said...

Kenapa Fauziah Nawi dan Stefani punya blog sudah lama sangat tidak dikemaskini? Saya amat merindui untuk mendengar khabar berita bonda Fauziah Nawi. Tolonglah berpesan kepadanya.......

innie said...

hi. So proud of you. Ur old friend, SMk Sultan Ibrahim 1.. P. Mas

All d best to u..Kamal.

innie said...

dh lama nak contact gang lama masa sek.. tp tak dpt. blk kg x prnah jmpa sapa pun... mana hilang smua orang???Ingt lg masa sekolah,p brkelah sama2, masa tu 6r...I wish blh jumpa all d gang bla blk p.mas...

ce'kem said...

Innie, how to email or contact u... masih keliru siapa nama inni sebenarnya...siapa ya...takut tertukar orang lain pulak.

tapi elok juga kalau dapat hubungi saya

innie said...

its me la.. Noraini Mohammad.my email innie71@yahoo.com or 0194717614

Che Kem said...

noraini mohammad...sek dato hamis dan SID? duduk dekat jalan lemal?

innie said...

Kita sekelas kat SId from form 1-5. Then form 6 kat SIS. gang wani, raja aini..stil rmbr them? Dh lama sgt dh... mb u pun dah tak ingat..

ce'kem said...

ingat...Noraini Hj Mohammad..5 sastera 2...6A3...3P2...dari sekolah bayu Lalang sama dengan Raja...wei how are u?

NORAINI said...

ok la... Nw ada dkat IJN, anak admit sini. heart prblem. mb dlm few days operate..ikutkn this thursday.. realy want to talk tu you la... mcm2 citer nak sembang.. tp tu la, u must b very bz...

noraini said...

hei.. sorry.muncul lg.. so worry, afraid.. esok my yngst dghtr operate at 12 noon...pray the best for her...

Che Kem said...

Noraini,

insyallah selamat

noraini said...

How to contact you?

Yang ni pun menarik juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...